Jobb i Smartfish

Smartfish AS er et Norsk firma bestående av en liten gruppe høyt kvalifiserte medarbeidere med bred erfaring. Smartfish er et ekspertise- og kompetanseselskap aktiv i forskning, utvikling, produksjon og markedsføring av avanserte næringsdrikker innen medisinsk ernæring og forbrukerhelse. Smartfish har kontorer i Oslo, Norge og Lund, Sverige. Smartfish største aksjonærer er Investinor (Norge) og Industrifonden (Sverige).

For å nå våre ambisiøse vekstmål, styrker vi stadig våre vitenskapelige, kommersielle og operasjonelle team. I Smartfish vil du bli en del av et team med motiverte og engasjerte medarbeidere. Smartfish er et selskap i vekst, og som ansatt hos oss vil du kunne ta del i den stadige utviklingen i et spennende selskap. Vi er opptatt av å skape et dynamisk og åpent miljø, der mulighetene ligger til rette for at ansatte skal kunne utvikle seg og trives.

Vårt hovedkontor ligger i Norge, i inspirerende og energiske omgivelser i Forskningsparken i Oslo, godt egnet for våre behov. Vårt kontor i Sverige ligger i Medicon Village i Lund, en naturlig møteplass for innovasjon og entreprenørskap.

Ledige stillinger vil publiseres nedenfor.

Følg oss også på LinkedIn.